GIVEAWAY ILLA PETWEAR !

 Sneg i pravi momenat da lepo i moderno obučemo naše kućne ljubimce.
Na prvi pogled sam se zaljubila u ovaj brend.Hvala FBu na virtuelnim stranama, koje svako malo otkriju još neke kvalitetne ljude koji imaju potrebu da se kreativno izraze.
Ljubav na prvi pogled, ugovoren sastanak i razgovor od dva sata.
Divan tim, predivne ideje i pokloni za vas.
Nisam sigurna šta me je više privuklo.
Prvo sam se oduševila  što je neko najzad napravio odelca za pse po mom ukusu, najzad je ideja razrađena od početka do kraja i možemo reći da je to zaista pravi brend sa svim odlikama istog.A onda su me oduševili i ljudi koje stoje iza njega, skromni, veseli nasmejani i dobri  dizajneri.
Ja sam morala da podelim ovu divotu!!!
Nadam se da ćete uživati i da će neko od vas biti srećne ruke i da će imati najstylish kucu u gradu.
I izvolite uživajte u njihovim rečima.

1.Kako je nastao kreativan Illa Petwear tim?
“Pa, mi smo nekako prvo imali tim, ovaj inicijalni,  pa je vremenom došla ideja o osnivanju “Illa petwear” brenda. Naravno, ubrzo se pojavila potreba za proširenjem tima i sve kockice su se sklopile tako da je sada to grupa divnih i talentovanih ljudi, koji su pre svega naši prijatelji, novi i stari.”

2.Illa petwear je potpuno isprofilisan brend. Koliko je snage i vremena potrebno da se jedna ovako jasna vizuelna priča sprovede u delo ili – od ideje do realizacije?

” Od samog starta smo jasno definisali standarde i principe vizuelnog identiteta za koji smo mislili da najbolje predstavlja našu ideju, dizjan i stil koji smo hteli da ponudimo tržistu. Pridržavali smo se tih pravila,  i to nam je u mnogome pomoglo, jer smo znali u kom pravcu treba da idemo i šta time želimo da postignemo. Nakon početnog naboja ideja, istraživanja i crtanja, došli smo do tačke u kojoj smo shvatili da izlazimo iz okvira našeg znanja jer je došlo na red da od gomile papira sa skicama napravimo konkretan proizvod. Pravljenje šnitova, učenje o materijalima, vrstama konca, profilisanje dimenzija… Za nas, u  tom trenutku, jedan potpuni haos! Malo po malo smo učili o procesu šivenja, grešili, pa opet učili i danas, posle godinu dana rada mogu slobodno da kažem da sam veoma ponosna na to koliko smo napredovali. Moram naglasiti da imamo tu sreću da nas okružuju zaista divni i kreativni saradnici koji su nam mnogo pomogli kroz ceo proces svojim savetima, sugestijama I mišljenjima.”3.Koji su vaši kreativni i poslovni pokretači?
“Pa to su definitivno naši psi. Jedna od njih, Ila, je dobila tu čast da brend nosi njeno ime i da bude prva koja će da isproba svaki novi model. Naravno, tu je  druga strana medalje, verujem da joj ponekad nije baš toliko zabavno da po više puta za kratko vreme isprobava radne modele koje po njoj korigujemo, pozira pred reflektorima zakopčana do grla, ide sa nama na snimanja-ali ipak nas nekako istrpi… Ljubav je to.”
4.Šta je to što vaš brend razlikuje od drugih?

” Mislim da je to pre svega kvalitet , pa posvećivanje pažnje detaljima i to što, pri dizajniranju, uvek polazimo od toga da je najvažnije da je njima udobno i  prijatno u našim modelima, što insistiramo na prirodnim materijalima u dodiru sa telom a kada uz sve to uklopimo i dizajn-tada smo tek zadovoljni!”

5.Kakva je Illa petwear klijentela?
“Illa petwear klijentelu najbolje opisuje jedna rečenica – „Bark with style!“ Ona  je elegantna i sa mnogo stila-a u isto vreme razigrana, vesela i glavna faca u kraju!”6.Svet koji bi mogli da date budućim dizajnerima koji počinju svoj kreativni biznis?
“Strpljenje nije čekanje na nešto ili nekog, već sposobnost zadržavanja pozitivnog stava dok teško radimo na svojim snovima znajući da je zadovoljstvo nakog postignutog cilja vredno toga. Naoružajte se istim, trebace vam, uložite vreme, trud, pozitivnu energiju i samo napred, do zvezda!”

7.Omiljeni deo radnog dana?

“Nedavno smo se složili da je to vreme provedeno u kolima! Pošto nam se proizvodnja nalazi malo izvan Beograda, dobar deo dana provedemo u vožnji. Dok se vozimo i dok čekamo na semaforu  na miru prečešljamo sve nove ideje, obaveze, planove i zaključili smo da smo tako mnogo produktiviji nego za radnim stolom.”8.Kako vidite Illa petwear brend za par godina?
“Uh, divno pitanje, za pustiti mašti na volju! Maštamo i radimo na tome da Illa postane prepoznatljiv brend, sa širokom ponudom kvalitetnih proizvoda. Nadamo se  jednom divnom i prijatnom Illa petwear showroom-u, gde cemo se družiti sa našim kupcima i gde cemo moći da organizujemo razna humanitarna i modna dešavanja. Pored sadašnje ponude odela i kreveta u planu su i kolekcije oglica, povodaca, posuda i ostalih aksesoara za pse. U planu je i  pokretanje ogranka koji ce proizvoditi zdravu, organsku hranu i razne poslastice za pse. Uživamo dok radimo, korak po korak, na ostvarivanju ovih i mnogih drugih planova i nadamo se  da ćemo kroz par godina moći da pročitamo ovaj intervju i štikliramo sve gore nabrojano kao postignuto!


9.Vaša dog friendly i kreativna preporuka za Novu 2014? 

“Najlepše je započeti novu godinu tako što ćemo obradovati nekoga i pomoći nekome. Obradovati je lako,  zagrljaj, poklončić, lepa reč – bilo da je reč o vašem psu ili prijatelju. A naša dog friendly preporuka za ovo drugo je pomoći psima koji su na ulici. Čvrsto verujem da znaju da se brinu o sebi ali  jedan osmeh i jedan obrok nikada nisu na odmet! Postoji na Facebooku jedna divna I plemenita organizacija “Nahrani Psa”, kojoj bi trebalo svi da se pridružimo. Nema ništa sladje za videti nego kad posle ukusnog obroka oblizuju usta!”

Illa petwear tim je bio tako sjajan i odlučili su da vam daruju jedno odelce po meri vašeg psa.
Onaj ko osvoji prvo mesto imaće priliku da izabere od tri dole navedena modela,model koji želi.
Odelce će se raditi po merama vašeg ljubimca.

Za mesto broj dva ( jer je ovaj brend i više nego darežljiv) daruju se dve koskice-igračke za manje pse.

Potrebna su tri koraka, da podržimo ovaj sjajan brend i da nastavimo da pratimo naše postove koji obećavaju još novih akcija i sadržaja.

Korak 1:
Lajk na ILLA petwear Page 

Korak 2:
Lajk na ArtyFashionParty Page
Za one koji nas već prate dovoljno je da umesto klika urade jedan Share naše strane.

Korak 3:
Mini komentar ispod ovog teksta sa vašom email adresom. 

Uz Rendom Generator do dame koja će da uživa uz novu ogrlicu.

Igramo se do nedelje 02.februara do ponoći.

 

27 thoughts on “GIVEAWAY ILLA PETWEAR !

  1. Jooooj obožavam ove divne kreacije 🙂 Moja muka je što se divna odelca prave i prodaju za male kuce, a moja Dharma je labrador koji raste brzinom munje i najviše što uspevamo modno da ispratimo su raznorazne ogrlice i povodci 😀
    stemarija@gmail.com

  2. Ja bih ipak darovala odelca psima iz Udruzenja Beta Beograd, tu cete naci mnogo manekena za vas brend, oni su preslatki! Vase stvarcice bi njima stajale odlicno pogotovo za ove zimske dane! Pozzz 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s