Oda svim majkama

Razmisljam vec danima ,sta sve trebam da uradim i kako svoj zivot da organizujem.Da, ja svoj zivot svakog dana iznova organizujem:)
Citala sam skoro nesto o  Microsoftu  kako su oni stalno 18 meseci pred bankrot.I  shvatam da je zivot danas upravo okarakterisan tom metaforom.18 meseci pred bankrot.Nista vise nije vecno i sve se  mora  graditi i dogradjivati sumanutom brzinom.Mozgovi nam svima rade 300 na sat , a telo prati taj udarnicki ritam….Onda dolazimo do ovog detalja..Sta sve danasnja zena mora da bude? I da li na kraju ona to sve zeli da bude?I za koga i zbog cega?

Heidi Lender je  kroz  svoj projekat : “She can leap tall buildings” , kranje slikovito opisala kako to izgleda.Biti zena.Ili zeleti da  budes  savrsena zena.Majka, cerka, ljubavnica, ostvarena u poslu,domacica, menadzerka, bastovanka….Ako sve to pretvorimo u brojke tj sate…..Mi  svakako imamo full time job.24/7…….

Krajnje mi je bilo slikovito i zabavno kako je  ona prestavila ovaj problem:) Ako je ovo, avaj uopste problem:) Kako ona kaze ovo je oda za njenu majku u sve zene koje zive i rade punom parom:)

Njen  opus mozete pogledati i na njenom blogu…..


2 thoughts on “Oda svim majkama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s