Milica Martic -Shimur

Milica Martic , modna  dizajnerka i ilustartorka.
Secam se Milice jos kroz skolovanje, tokom nasih  razgovora na klasama.

Kako  bih je opisala?
Smirena, nezna, posvecena i uvek u skladu sa stvarima koje radi.Vrlo autenticna u svom umetnicom izrazu i veoma zanimljiva sagovornica.

Cesto bih tokom studija dolazila na njihovu klasu i sedela sa Milicom  gledajuci njene  radove. Rrazgovarale smo tako o modi , dizajnu , zbivanjima na faklutetu i  buducim planovima.

Cesto kad bih ulazila na njihovu klasu Milica bi sama sedela za radnim stolom .Ona i njene skice.Muzika koju slusa i rad.Svakog dana bi donosila nove skice i svakog dana bi se slika ponavljala.Ona i njena inspiracija.

Jako mi se svidja njen izraz.Juce sam  slikala njene  stvari u okviru  jednog stylinga, ali bih ovom prilikom volela da predstavim pre svega njene ilustracije.I da napomenem da sve sto  pravi Milica radi sama, tako i modeluje i kroji i sije.A za to se mora odati veliko priznanje.

Kada budete  pregledali njene islustracije skoknite na njen FB page. tu cete moci da vidite njene divne kreacije.Sve Milicine kreacije mozete naci u Modnom  studiju Dressing .

7 thoughts on “Milica Martic -Shimur

  1. Ja sam oduševljena! Nisam ljubitelj modnih ilustracija, ali ove su tako savršene, da je svaka bukvalno malo umetničko delo za sebe.. Hihi, Milena – skaut za mlade umetnike! :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s